Användarvillkor

Allmänt

Genom att ladda ned appen accepterar du villkoren för att använda appen. Appen omfattar både mjukvaran och dess innehåll som t.ex. kartor, bilder och texter som visas i appen med hjälp av mjukvaran.

Appen innehåller databaser, mjukvara, texter och bilder m.m som är skyddade enligt 1 § och 49 § upphovsrättslagen

HamnaRätt AB har rätt att ändra dessa användarvillkor.

Din användning

Appen får inte användas som ett navigeringsverktyg utan endast som ett planeringsverktyg. HamnaRätt AB förutsätter att du använder din befintliga navigationsutrustning för att ta dig mellan dina hamnar.

Du får inte påverka innehållet i appen. Du får inte heller överföra eller använda appen i någon annan teknisk miljö än i den mobiltelefon eller surfplatta som appen laddats ned i.

De bilder du väljer att ladda upp i appens hamnar äger HamnaRätt AB rätt att visa upp i appen.

Önskar du använda något ur innehållet i appen på annat sätt kan du ta kontakt med HamnaRätt AB via info@hamnaratt.se

Vårt ansvar

HamnaRätt AB har för avsikt att se till att innehållet i appen är korrekt men kan inte lämna någon garanti för att det är så. Upptäcker du felaktigheter i innehållet vill vi gärna att du meddelar HamnaRätt AB via info@hamnaratt.se så att vi kan rätta till det.

Användningen av appen i din mobiltelefon eller surfplatta kan också påverkas av förhållanden som står utanför HamnaRätt AB:s kontroll, t ex datasystem, nätverksuppkopplingar, GPS noggrannhet, exakthet i kartläggning av jordytan eller fel på din mobil eller surfplatta.

HamnaRätt AB ansvarar inte för innehållet i hyperlänkar som leder dig till externa webbplatser. HamnaRätt AB ansvarar inte heller för att de bilder som användare laddar upp representerar den verkliga hamnen. 

Appen ges ut i befintligt skick och HamnaRätt AB lämnar inga garantier avseende appens funktionalitet, innehåll eller tillgänglighet. HamnaRätt AB kan heller inte ansvara för någon skada som drabbar dig till följd av brister i appen.

HamnaRätt AB jobbar kontinuerligt med vidareutveckling av appen och har rätt att när som helst ändra och uppdatera appens innehåll och funktioner.

Din plats

Genom att ladda ner och använda appen tillåter du att uppgifter om var du befinner dig samlas in och behandlas av HamnaRätt AB. Statistik som visar hur ofta och på vilket sätt appen används kan komma att användas för att förbättra appen.

HamnaRätt AB, 2022

HamnaRätt använder cookies. Genom att använda vår hemsida godkänner du användandet av cookies. Läs mer här